Goodcash logo

Om GoodCash.se

GoodCash.se uppfyller alla de villkor som krävs för att du som låntagare ska känna full tillit och trygghet. Vi skiljer oss från många andra låneinstitut genom att fokusera på din ekonomiska framtid i stället för din ekonomiska historik.

Hos oss är exempelvis en gammal betalningsanmärkning inte ett skäl nog att avböja en låneansökan. Något som annars är vanligt i det allt tuffare klimatet hos banker och andra finansiella aktörer. Vi vet att man ibland kan hamna i ekonomisk knipa. Vi vet också att denna situation kan förändras till det bättre. Oavsett vad finns vi till för dig som enkelt och snabbt vill ha ett lån.

Att ansöka om lån ska vara enkelt och smidigt. Det enda du behöver är en uppkoppling till Internet. Självklart kan du samtidigt även digitalt signera din låneansökan. Vi behöver ingen långsam pappershantering. Varmt välkommen med din ansökan, vi är redo.

Därför vill du låna hos oss:

  1. Inga uppstartsavgifter
  2. Inga årsavgifter
  3. Du kan lösa ut lånet tidigare

Linda, lånetagare

Min syster berättade om er och samma dag kunde jag betala min flykt till solen. Resa blev livsavgörande, jag träffade mitt livs kärlek och vi planerar giftermål inom kort. Tack GoodCash!

Joakim, lånetagare

Ni räddade mig! Rånad på min mobil och plånbok stod jag tillfälligt utblottad mitt i Madrid. Då tipsade min kompis om er. Det löste allt.