Goodcash logo

Låna 5000 kr

Hos oss går det alldeles utmärkt att även ha ett mikrolån (litet lån) där lägsta lånebelopp är 5000 kr.

Oavsett vad du skall ha pengarna till har du lånebeloppet på ditt konto inom 24 timmar från att ansökan kommit till oss. Givetvis gör vi, före eventuell utbetalning, en enkel kreditbedömning avseende din återbetalningsförmåga.

Glöm inte bort att ett litet lån ibland kan kosta mer än ett större lån. GoodCash låneerbjudande till dig tål att jämföras. Vi har schyssta räntor och inga fördyrande avgifter. En väg till bättre ekonomi kan vara att använda vårt låneerbjudande till att exempelvis avsluta andra ofördelaktiga smålån och krediter.

Ett annat litet tips som kommer från flera av våra kunder är att sänka dina försäkringspremier genom att höja dina försäkringars självrisker. Skulle olyckan någon gång i framtiden vara framme kan du enkelt och snabbt låna till självrisken av oss. Det försäkringsbolaget inte betalar ut lånar du snabbt och förmånligt av oss. Ägna gärna en stund att kontrollera fördelar och nackdelar samt räkna på vad det skulle vara innebära för din vardagsekonomi.

Som sagt ”oavsett vad du ska pengarna till” finns vi redo för att kvickt och seriöst försöka bistå din önskan om lån. Vi erbjuder mikrolån skapade för låntagarna, inte tvärtom.

Därför vill du låna hos oss:

  1. Inga uppstartsavgifter
  2. Inga årsavgifter
  3. Du kan lösa ut lånet tidigare