Goodcash logo

Lån med BankID

Ett mycket säkert och smidig sätt att ansöka om lån är att använda BankID. Dessutom går vår handläggning avsevärt fortare än om handlingarna fysiskt skrivs under och sedan skickas per post.
Vår styrka som långivare, utöver våra marknadsmässiga räntor och avsaknad av kostsamma avgifter, är att vi alltid värnar om våra kunder. Därför vill vi så snart som möjligt kunna ge dig ett besked, gärna positivt tillsammans med direkt låneutbetalning. Att använda e-legitimation underlättar således för både oss och våra kunder.

Att på Nätet signera och säkerställa att man är den man utger sig för att vara görs idag via e-legitimation. Det är det absolut vanligaste legitimationssättet och används vid exempelvis inloggning till Internetbanker och svenska Myndigheter. Lika vanligt är att man använder e-legitimationen för att signera lån, avtal och transaktioner. Det är ett snabbt, enkelt och tryggt sätt för att bekräfta sin identitet.

BankID beställer du snabbt och enkelt hos din ordinarie bank. Det skiljer sig åt mellan bankerna hur de vill att du ska beställa. De flesta erbjuder beställningstjänsten via sina Internetbanker. Andra vill att du gör ett personligt besök hos något av deras kontor. Läs på din banks hemsida om hur de vill att du ska göra.

Därför vill du låna hos oss:

  1. Inga uppstartsavgifter
  2. Inga årsavgifter
  3. Du kan lösa ut lånet tidigare