Goodcash logo

Hur mycket får jag låna?

Står du plötsligt inför oförutsedda kostnader som en oväntad tandläkarräkning efter tuff innebandymatch, bröllopsinbjudan med tillhörande klädinköp eller liknande? Eller har du äntligen bestämt dig för att köpa hundvalpen du för några dagar sedan höll i famnen? Kanske vill du helt enkelt städa bland dina gamla kortkrediter och ofördelaktiga smålån. Oavsett vad kräver det att din plånbok är i god form. Skulle den ändå ha en tillfällig formsvacka har vi ett bra förslag – ansök om lån hos oss på GoodCash.

Du kan få vårt bästa lån direkt. Som mest 50000 kr med förmånlig ränta och utan avgifter. Pengarna finns bara några personliga dataklick bort. Vi gör omedelbart sedvanlig kreditprövning där vi hjälper dig att bedöma din återbetalningsförmåga. Att låna från oss ska skapa positiva lösningar inte det motsatta. Något som både vi och svenska Myndigheter gemensamt ser som en trygghet för dig. Därför är just Myndigheternas godkännande av oss din kvalitetsgaranti över att vi håller vad vi lovar.

GoodCash är ett annorlunda helsvenskt alternativ på den nationella lånemarknaden. Vår syn på räntor och kostnader skiljer sig mot många av våra konkurrenter. Att låna pengar ska alltid ske till skäliga kostnader och villkor under myndigheternas tillstånd och kontroll.

Därför vill du låna hos oss:

  1. Inga uppstartsavgifter
  2. Inga årsavgifter
  3. Du kan lösa ut lånet tidigare