Goodcash logo

Låna utan säkerhet

Hos oss kan du låna pengar utan säkerhet via ett så kallat, blancolån. Vi är dessutom blixtsnabba med besked. Du fyller enkelt i din ansökan på vår hemsida och klickar ”skicka”. Som mest behöver vi 24 timmar men oftast får du besked samma dag.

Det är alltid du själv som bestämmer vad du ska ha pengarna till. Vi litar på dig och dina val. Kanske löser du direkt ett antal ofördelaktiga smålån, köper bil etc? Vi vill hjälpa dig och letar alltid efter möjligheter istället för problem. Det innebär att vi till skillnad mot de traditionella bankerna inte fokuserar på din ekonomiska historik. Vi tittar på nuet och din framtida ekonomiska situation. Hos oss granskas därför varje ansökan manuellt för att vi hela tiden ska kunna stå för vad vi säger om att hjälpa. Här skiljer vi oss från de stora bankerna och de flesta av våra konkurrenter som alla arbetar via automatiserade låneprocesser som i sin tur ska leda till beslut. Lika givet är att vi erbjuder våra blancolån till fördelaktiga räntor och helt utan dyra avgifter. Är ett lån din väg till ekonomisk lösning skall det vara till rätt villkor. Varmt välkommen med din ansökan.

Därför vill du låna hos oss:

  1. Inga uppstartsavgifter
  2. Inga årsavgifter
  3. Du kan lösa ut lånet tidigare

Linda, lånetagare

Min syster berättade om er och samma dag kunde jag betala min flykt till solen. Resa blev livsavgörande, jag träffade mitt livs kärlek och vi planerar giftermål inom kort. Tack GoodCash!

Joakim, lånetagare

Ni räddade mig! Rånad på min mobil och plånbok stod jag tillfälligt utblottad mitt i Madrid. Då tipsade min kompis om er. Det löste allt.