Goodcash logo

Låna 20000 kr

Att fråga om lån hos oss är enkelt och svaret kommer snabbt. Varför inte fråga om vårt lån 20000 kr? Just detta belopp motsvarar våra kunders vanligaste önskan. Vi frågar aldrig om varför du vill låna men vi vet ändå att vanligaste orsaken är för att lösa gamla och dyra smålån samt kostsamma krediter. Du får vår hjälp att göra en låneansökan genom tydlig handledning via vår hemsida om hur du steg för steg ska gå tillväga. Skulle du hellre vilja prata direkt med oss är du lika välkommen att ringa eller mejla. Tänk på att det är lika viktigt för oss som för dig att ditt lån blir till nytta och glädje för dig. Ett fint exempel på just detta kom genom en kort hälsning från Spanien.

Ni räddade mig! Rånad på min mobil och plånbok med alla mina kort och med ett tömt bankkonto (ingen jättekatastrof eftersom det mesta vanligtvis stutsar ut direkt) stod jag tillfälligt utblottad mitt i Madrid. Att få pengar via min bank eller mitt försäkringsbolag visade sig vara hur segt som helst. Då tipsade min kompis om er. Vips fixade ni mitt lån 20000 kr rätt in på mitt konto som jag enkelt swishade vidare. Det löste allt. /Jocke

Därför vill du låna hos oss:

  1. Inga uppstartsavgifter
  2. Inga årsavgifter
  3. Du kan lösa ut lånet tidigare

Linda, lånetagare

Min syster berättade om er och samma dag kunde jag betala min flykt till solen. Resa blev livsavgörande, jag träffade mitt livs kärlek och vi planerar giftermål inom kort. Tack GoodCash!

Joakim, lånetagare

Ni räddade mig! Rånad på min mobil och plånbok stod jag tillfälligt utblottad mitt i Madrid. Då tipsade min kompis om er. Det löste allt.